No relevant resource is found in the selected language.

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Read our privacy policy>

Reminder

To have a better experience, please upgrade your IE browser.

upgrade

Ping from NE40 to cisco router ,having lose of packets

Publication Date:  2012-07-27 Views:  45 Downloads:  0
Issue Description
We connect to our NE40 to Italia Provider,They are using CISCO router.
As transmission we use STM-4,we test our trasmission using 2 cisco routers ,it work well ,but when we ping from NE40 to cisco router ,having lose of packets!
      
Alarm Information
Null
      
Handling Process
1. using loopback local , pos interface hardware problem  is ok!
2. encapsulation Protocol in link-layer is ppp.
3. Modify Cisco router CRC as 32, it is ok.
      
Root Cause
Possible existing problem:
1.NE40 POS interface hardware problem.
(POS interface self-loop,
   command:interface pos 4/0/0
                    loopback local
   and then ping pos 4/0/0 ip address  ,you can check if it is ours NE40 interface hardware problem or not)
2.Scramble enable or disable.(NE40 Scramble enable,check cisco device)
3. link-layer encapsulation Protocol is identical or not.(NE40 is ppp,check cisco device)
4. NE40 and cisco device CRC configuration is not identical.(NE40 CRC is 32 by default and can not modify,cisco device is 16,you can try to modify cisco device CRC as 32)
5. unknown reason.
      
      
Suggestions
Null

END