No relevant resource is found in the selected language.

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Read our privacy policy>

Reminder

To have a better experience, please upgrade your IE browser.

upgrade

Website is not opening after getting IP

Publication Date:  2012-07-27 Views:  25 Downloads:  0
Issue Description
Customer is having ME60 as the network access device from this they are giving so many services to customer.
Some customers complaint that they are not able open any website bit able to ping the gateway and the IP address of the website.
Connectivty is like:
ME60-modem-customer firewall-PC.
Customer Firewall Make:fortgate
Alarm Information
no
Handling Process
We suspected issue of the DNS resolution .We tried to open a website from its public IP .but the result was same.We connected out laptop directly to Modem and then found that we are able to open the website,
Now it is clear that their is no issue with ME60. But how to prove this,for that we have captured the packet and found that after authentication firewall creating  the new session.
Then customer has checked his firewall again and found that after making MTU size 1470 to 1500 problem got resolved.
Root Cause
We suspected issue of the DNS resolution .We tried to open a website from its public IP .but the result was same.We connected out laptop directly to Modem and then found that we are able to open the website,
Now it is clear that their is no issue with ME60. But how to prove this,for that we have captured the packet and found that after authentication firewall creating  the new session.
Then customer has checked his firewall again and found that after making MTU size 1470 to 1500 problem got resolved.
Suggestions
no

END