No relevant resource is found in the selected language.

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Read our privacy policy>

Reminder

To have a better experience, please upgrade your IE browser.

upgrade

Deleting NE just from 'VPLS Service management' but not from 'Ethernet service management' in NE explorer may cause service partially deployed

Publication Date:  2012-07-25 Views:  50 Downloads:  0
Issue Description

Customer A in country B configured successfully one E-LAN service (VPLS), he deleted the NE xx from the service in the menu (Service --> VPLS Serivce Management --> Modify VPLS service) and deleted the related PW. when he tired to add the NE xx that he alredy deleted the service is "partially deployed" and the NE is displayed in the service and can not be deleted again. (he got the error message "no response" error code 1092091518).




Alarm Information

Null




Handling Process

To solve the problem you have to delete the service from the menu "NE explorer --> configuration --> Ethernet service management --> E-LAN service" not only delete the NE from the E-LAN service. then you can add the NE to the E-LAN service and the error message will not be displayed.




Root Cause

The root cause of this problem is that when customer has deleted the NE from the E-LAN service, the suppression was not complete : when we checked the menu "NE explorer --> configuration --> Ethernet service management --> E-LAN service" we found that the service was still deployed (even if he deleted it from the VPLS service management menu). that is why he could neither create nor delete it again.




Suggestions

Null




END