No relevant resource is found in the selected language.

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Read our privacy policy>

Reminder

To have a better experience, please upgrade your IE browser.

upgrade

Creating link in U2000 between NE40 & S9300, performance data is not showing in U2000

Publication Date:  2012-07-25 Views:  128 Downloads:  0
Issue Description
In U2000 after creating link and instance between NE40 & S9300, performance data (packet loss, delay & jitter) is not showing in U2000
Alarm Information
Null
Handling Process
following steps to solve this problem.
 
Step 1:login to  device  S9303_CE_A  
Step 2:run the command  delete the nqa-server info  
Step 3:undo nqa-server udpecho 10.254.1.241 [IP address of nqa-server]
Step 4: recreate the link PM instance  for the Link NE40___S9303_CE_A
Step 5:login the device check the nqa-server status
Step 6:display  nqa-server
 
display nqa-server supposed to show like below
[S9306-33]display nqa-server
NQA Server Max:5000                  NQA Server Num:1
NQA Concurrent TCP Server:0          NQA Concurrent UDP Server:1
 
nqa-server udpecho 10.254.1.241 33434    Active
 
Root Cause
After checking the configuration of S9300 by display nqa-server and found NQA Server is not active on that device. Here is the display status:
 
[S9303_CE_A] display nqa-server
NQA Server Max:5000                  NQA Server Num:1
NQA Concurrent TCP Server:0          NQA Concurrent UDP Server:1
 
nqa-server udpecho 10.254.1.241 33434 
This shows the NQA serve status is inactive
Suggestions
Carefully check the NQA server status when you encounter this problem.

END