No relevant resource is found in the selected language.

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Read our privacy policy>

Reminder

To have a better experience, please upgrade your IE browser.

upgrade

No local, remote or tabletop display video signal on TP3106

Publication Date:  2014-10-06 Views:  74 Downloads:  0
Issue Description
The TP106 when powered on displays no local video, no remote video and no tabletop display signal
Alarm Information
From host IE there is a error message that the pad is disconnected from host but pad is connected and is working
Handling Process
From the GUI of the host, login with superadmin credentials.

Click on video ports - see if there is any output or input present

Right click on videoports - control - click on left camera and then on left HD - check if there is any image on the left display. - Internal system error (error ID: {0}}

Check the alarm on the host

Reboot host - alarm still stays on

Run the following commands via SSH\telnet:

blc regread 44 0x0 0x30

blc regread 45 0x0 0x30

blc regread 46 0x0 0x30

blc regread 47 0x0 0x30

blc regread 48 0x0 0x30

blc regread 49 0x0 0x30

blc regread 50 0x0 0x30

blc regread 51 0x0 0x30

Feedback to us

Get traces from Host



Root Cause
From the logs, traces we found:

Config PCI: SLOT_9_VIVO_VI_LOGIC_U6 PCI config success !
Config PCI: SLOT_9_VIVO_VO_LOGIC_U7 PCI config success !
Config PCI: SLOT_10_VIVO_VI_LOGIC_U6 PCI config success !
Config PCI: SLOT_10_VIVO_VO_LOGIC_U7 PCI config success !
Config PCI: SLOT_11_VIVO_VI_LOGIC_U6 PCI config success !
Config PCI: SLOT_11_VIVO_VO_LOGIC_U7 PCI config success !
?? Config PCI: SLOT_12_VIVO_VI_LOGIC_U6 PCI config failed !
Config PCI: SLOT_12_VIVO_VO_LOGIC_U7 PCI config success !

Port 12 on the host is faulty.



Solution

Disconnect the cables from port 12 and start the TP106

Local, remote and table signal display is available on the TP106

Need to change the video board of the TP3106 

END