No relevant resource is found in the selected language.

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Read our privacy policy>Search

Reminder

To have a better experience, please upgrade your IE browser.

upgrade
Knowledge Base

Interconnection Fault DS3-Jxxx Router and PD3-Huawei interface

Publication Date:  2012-07-25  |   Views:  157  |   Downloads:  0  |   Author:  Yon Yon Joseph 00710884  |   Document ID:  EKB0000412184

Contents

Issue Description

Loss of signal during VC3 service creation between OSN3500 and Jxxx Router.
OSN's D34S signal is normal.
Jxxx Router interface is Red.

Alarm Information

Jxxx Router side present a LOS but OSN interface is normal: No alarm display.

Handling Process

Use the T2000V2R6 to adapt the bit rate of OSN3500 signal:
1- Right-click the NE--> choose "NE Explorer" --> Select the "PD3" board in the board list --> click on "Configuration" on board attribute
2- on the right side (By board window) double-click on the interface connected to Juniper (e.g 15-PD3:1) --> choose T3 --> equalized both the transmit & received signal.

Root Cause

OSN's PD3 interface present no alarm that means Transmit and receive status is normal.
Jxxx Router DS3 interface show a LOS --> transmit normal but can't receive/process signal by the PD3 card.
the problem is the signal rate: Jxxx Router DS3 interface process only T3 (45Mb/s) while OSN's PD3 card process E3/T3 but by default transmit E3 (34Mb/s) signal.

Suggestions

None.