SUN2000-(20KTL, 29.9KTL, 30KTL, 36KTL, 40KTL)-M3 Gebruikershandleiding-nl

This document describes the SUN2000-(100KTL, 110KTL, 125KTL) in terms of their installation, and electrical connections.

Controleren vóór installatie

Controleren vóór installatie

Buitenste verpakkingsmaterialen

Vóór het uitpakken van de omvormer controleert u de buitenste verpakkingsmaterialen op beschadigingen, zoals gaten en scheuren, en controleert u of u het juiste model omvormer hebt ontvangen. Als sprake is van beschadiging of het model omvormer is niet het bestelde model, pakt u het apparaat niet uit en neemt u zo spoedig mogelijk contact op met uw leverancier.

U wordt geadviseerd de verpakkingsmaterialen niet eerder dan 24 uur voordat u de omvormer installeert te verwijderen.

Inhoud van de verpakking

• Nadat u de apparatuur op de installatieplaats hebt geplaatst, dient u deze voorzichtig uit te pakken om krassen te voorkomen. Houd de apparatuur stabiel tijdens het uitpakken.

Na het uitpakken van de omvormer controleert u of de inhoud van de verpakking intact en volledig is. Als er schade wordt aangetroffen of een onderdeel ontbreekt, neem dan contact op met uw leverancier.

Voor meer informatie over de inhoud, zie de paklijst in de verpakking.

Favorite
Download
Update Date:2023-04-04
Document ID:EDOC1100172004
Views:26049
Downloads:439
Average rating:0.0Points

Digital Signature File

digtal sigature tool